Resepsjonsdisk

Resepsjonen gjør et førsteinntrykk på ethvert hotell

I de siste årene reiser vi oftere og oftere. Derfor søker de reisende ofte hoteller, moteller eller pensjonater som tilbyr komfortabel innkvartering etter en lang dag på reise fra ett sted til et annet. Eieren som tar vare på sitt hotells omdømme bør først og fremst huske at resepsjon er hotellets utstillingsvindu. Som regel befinner en resepsjonsdisk seg i hallen på første etasje. Resepsjonen bør ha et smakfullt utseende og oppfordre gjester til kontakt med resepsjonister. Billige møbler på bestilling trenger ikke å være av ikke dårligere kvalitet. Vårt firma reduserer produksjonskostnadene sine, takket være en avansert maskinpark.

På hvert hotell er en resepsjonsdisk det første kontaktstedet for gjester og ansatte. Det er viktig at hotellpersonale består av vennlige og kompetente personer som behersker fremmedspråk, slik at de kan hjelpe utenlandske gjester. Innredning av hotellinteriøret, spesielt resepsjonen, bør også utføres av spesialister, slike som JFM Furniture. Våre ansatte er erfarne og har gjennomført mange prosjekter ikke bare for privathus, men også firmakontorer, idrettssentre og overnattingssteder.

Vi tilbyr flere gode løsninger for hotellresepsjoner. Ved siden av en estetisk resepsjonsdisk kan vi også anbefale lette og stabile glassvegger. Det er også verdt å utstyre resepsjonen med en liten bibliotek med telefonbøker og turistguider for hotellkunder som kan trenge hjelp i vanskelige situasjoner.

Sjekk ut våre andre møbler som kan interessere deg:

Kontormøbler

Innebygde skap

Garderobeskap

Billig kontorinnredning

Project: DevilArt